Prijava ili Registruj se
 • Home • Pomoć • Vaš nalog • Komentari i predloziStatistika • Donacije • Preporučite nas O sajtu
Tutorijali su zapakovani u rar fajlove a šifra za raspakivanje je tutoriali.org
Download Tutorijala
· Početna strana
· 3D Grafika
· Audio Video
· Baze podataka
· BSD
· C / C++ / C#
· Cracking
· Delphi
· Digitalna Fotografija
· DirectX
· DOS
· E-Poslovanje i telekomunikacija
· Flash
· Grafika
· Hacking and Security
· Hardware
· HTML i CSS
· Internet
· Java
· Linux
· Matlab
· Mikroprocesorska elektronika
· Mreze i Umrezavanje
· Office
· OpenGL
· Pascal
· PHP
· Programiranje
· Python
· Razno
· Security Coding
· Server
· SQL
· Tutoriali by m4rk0
· Visual Basic
· Web Aplikacije
· Web Dizajn
· Windows
· XML
· Zastita
 
_Partneri_
Izrada Web Prezentacija

Aforizmi, satira, humor

WEB Dizajn Tutorijali

 
Ko je Online
Trenutno je 21 gost(iju) i 0 član(ova) online.

Vi ste neregistrovani posetilac. Možete se registrovati sledeći OVAJ LINK
 
Login
Korisničko ime

Lozinka

Još nemate nalog? Možete ga napraviti OVDE
 

O sajtu


O sajtu

Net oskudeva sajtovima na kojima možemo pronaći tutoriale na "našem" jeziku i to sve na jednom mestu. Odlučio sam da skratim muke i sebi i drugima pa sam sve naše IT tutoriale koje sam mogao pronaći, okačio na jedno mesto i napravio prikladan sajt. Svi tutorijali su besplatni i mogu se odmah besplatno skinuti i nije potrebna nikakva registracija.

Pojedini tutorijali sadrže samo uvodna (promo) poglavlja određenih knjiga iz razloga što bih postavljanjem cele knjige prekršio copyright. Ostali tutorijali su okačeni u kompletnom izdanju, pošto se kao takvi i na drugim mestima (uglavnom zvaničnim sajtovima) mogu legalno preuzimati. Za svaki tutorijal sam naveo njegov naziv, veličinu, broj strana, autora, zvanični sajt i link za preuzimanje. Zvanične sajtove autora sam naveo prvenstveno iz razloga da svi koji smatraju da imaju moralnu obavezu da tutorijal skinu sa autorovog sajta, mogu to i uraditi. Svi tutorijali su spakovani u rar pod najboljom kompresijom kako bi se što brže mogli preuzeti. Pri raspakivanju preuzetog tutorijala spakovanog u rar, neophodno je uneti šifru koja je za sve tutorijale ista, a sifra je tutoriali.org

Za neke tutorijale nisam naveo broj strana (navedena je oznaka N/A), pošto su isti u html formi. Takođe, za neke tutorijale nisam uspeo da pronađem autora i zvanični sajt, pa bih zamolio sve koji imaju takve informacije da mi ih proslede. Tutorijala ima preko 300, pa postoji verovatnoća da sam (nenamerno) za neki tutorijal naveo pogrešan zvanični sajt ili autora ili na bilo koji način ugrozio prava autora. Spreman sam da takve stvari korigujem odmah po skretanju pažnje na iste.

Najčešće postavljena pitanja, kao i odgovore na njih, možete pronaći na ovoj adresi:

http://tutoriali.org/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=1&categories=

Svrha i cilj ovog sajta je da se na jednom mestu objedine svi nekomercijalni tutorijali na srpskom/hrvatskom/bosanskom jeziku, kako bi ljudi koji žele nešto da nauče i prošire svoje tehničko znanje, mogli na brz i lak način doći do literature.

 

 
www.tutoriali.org
Svi tutorijali su nekomercijalnog karaktera i njihova komercijalizacija je strogo zabranjena, osim od strane njihovih autora ili uz njihovo odobrenje. Zabranjeno je u potpunosti preuzimati idejno i graficko resenje rasporeda i nacina klasifikacije tutorijala. Opisi oblasti tutorijala preuzeti sa wikipedije.

copyright by m4rk0 @ 2k6 - 2k14Hosted by http://www.mycity.rs
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.31 Seconds

:: fisubice phpbb2 style by Daz :: PHP-Nuke theme by www.nukemods.com ::